Uz „Ne sjedi, 5!“ moguće je jesti i fino i zdravo

Mnogi od nas imaju predrasude da nije moguće istovremeno jesti i fino i zdravo. Upravo zbog toga, prehrambene navike većine Hrvatskih građana, a pogotovo kontinentalnog dijela lijepe naše, sastoje se od konzumacije značajnih količina ugljikohidrata, šećera i masti što uz nedovoljnu količinu tjelesne aktivnosti neminovno dovodi do prekomjerne tjelesne težine i povećanja zdravstvenih rizika.

Promjene životnih navika trebaju ići postepeno kako bi se organizam polako naviknuo na nove okolnosti bilo da je riječ o uvođenju zdravijih namirnica, redovitijim prehrambenim navikama ili uvođenju rituala vježbanja.

Kako bismo vam olakšali dio ovih procesa, pripremili smo nove videe u kojima donosimo jednostavne i zdrave recepte koje je pripremio Ivan Kelava – ukoliko ste ljubitelj (ili ćete to tek postati) lososa, rižota, salata i smoothija, videi koje donosimo bit će vam od velike koristi.

Projekt „Ne sjedi, 5!“ je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva “PROMOCIJA ZDRAVLJA I PREVENCIJA BOLESTI - FAZA 2” u okviru Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020.”

#nesjedi5 #ustani #vježbaj #osijek #gdosijekzito #gradosijek #hlz