Rekreativci žive aktivnije uz projekt „Ne sjedi, 5!“

Gimnastičko društvo Osijek – Žito odlučilo je povećati informiranost svojih članova o kvalitetnim sadržajima projekta "Ne sjedi, 5!" te je stoga podijelilo informativne letke o provedbi projekta.

Članovi Društva pozitivno su reagirali na ovaj potez te su istaknuli kako su se osjećali motiviranima i zainteresiranima isprobati vježbe, ali i iskušati recepte za zdrava jela koji su snimljeni u okviru projekta. Mnogi od njih su već čuli za projekt "Ne sjedi, 5!" i znaju da je riječ o projektu koji je sufinancirao Europski socijalni fond u svrhu promocije zdravlja i prevencije bolesti.

Kako bi promovirali zdrav način života među svojim članovima, treneri Gimnastičkog društva Osijek – Žito uključili su vježbe iz projekta "Ne sjedi, 5!" u svoje redovne treninge s ciljem poticanja članova na tjelesnu aktivnost i izvan dvorane.

Projekt „Ne sjedi, 5!“ je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva “PROMOCIJA ZDRAVLJA I PREVENCIJA BOLESTI - FAZA 2” u okviru Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020.”

#nesjedi5 #ustani #vježbaj #osijek #gdosijekzito #gradosijek #hlz